Beau Five Days Inside in Villa Pardoes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau Five Days Inside in Villa Pardoes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau Five Days Inside in Villa Pardoes gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende dinsdagen herhaalt RTL 4 om 21:25 uur het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Vijf dagenVijf dagen lang loopt Beau mee in bijvoorbeeld een bed, bad- en broodinstelling, een gevangenis of een revalidatiekliniek. Overdag is er een cameraploeg bij en 's nachts filmt Van Erven Dorens zelf. KunstenaarsAndere locaties die Beau dit jaar in beeld brengt zijn een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren. Villa PardoesDaar gaat Beau in de eerste aflevering naartoe. Villa Pardoes ontvangt het hele jaar door elke week weer twaalf nieuwe gezinnen die pal naast de Efteling van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Dat zijn gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar oud. GenietenHier kunnen ze even met iets anders bezig zijn dan hun ziekte. Genieten van de Efteling, de prachtige tuinen, van elkaar, of, zoals ze hier zeggen: nieuwe herinneringen maken. Beau van Erven Dorens ziet hoe asielzoeker met borstkanker op straat wordt gezet Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks' Bekijk deze video »
Uitzending :
Beau Five Days Inside in Villa Pardoes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De komende dinsdagen herhaalt RTL 4 om 21:25 uur het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Vijf dagen
Vijf dagen lang loopt Beau mee in bijvoorbeeld een bed, bad- en broodinstelling, een gevangenis of een revalidatiekliniek. Overdag is er een cameraploeg bij en 's nachts filmt Van Erven Dorens zelf.

Kunstenaars
Andere locaties die Beau dit jaar in beeld brengt zijn een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Villa Pardoes
Daar gaat Beau in de eerste aflevering naartoe. Villa Pardoes ontvangt het hele jaar door elke week weer twaalf nieuwe gezinnen die pal naast de Efteling van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Dat zijn gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar oud.

Genieten
Hier kunnen ze even met iets anders bezig zijn dan hun ziekte. Genieten van de Efteling, de prachtige tuinen, van elkaar, of, zoals ze hier zeggen: nieuwe herinneringen maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau Five Days Inside
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau Five Days Inside in Villa Pardoes gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV