Werkt de woede tegen Thierry Baudet averechts?

Werkt de woede tegen Thierry Baudet averechts?

Werkt de woede tegen Thierry Baudet averechts? Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf, is van mening dat de woede tegen Thierry Baudet averechts werkt. 'Het zal linkse kiezers van hun eigen partijen vervreemden, omdat de woede buitenproportioneel is.' Ook het 'treurige optreden' van Freek de Jonge bij het Boekenbal past in die lijn, aldus De Winther. Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' Bekijk deze video » Theo Hiddema noemt Freek de Jonge 'zombie in linkse kerk' Bekijk deze video »
TV :

Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf, is van mening dat de woede tegen Thierry Baudet averechts werkt. 'Het zal linkse kiezers van hun eigen partijen vervreemden, omdat de woede buitenproportioneel is.' Ook het 'treurige optreden' van Freek de Jonge bij het Boekenbal past in die lijn, aldus De Winther.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Werkt de woede tegen Thierry Baudet averechts? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, freek de jonge, politiek, verstoort, omroep, wnl, forum, npo, democratie, kiezers, boekenbal, commentator, video, optreden, thierry baudet, start, forum voor democratie, telegraaf, de telegraaf, fvd, npo start, wouter de winther


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV