Kees & Co is een succes: serie trekt ruim anderhalf miljoen kijkers

Kees & Co is een succes: serie trekt ruim anderhalf miljoen kijkers

De geliefde Nederlandse sitcom Kees & Co beleefde gisteravond zijn comeback. Simone Kleinsma kroop opnieuw in de rol van Kees Heistee, maar de rest van de cast is volledig vernieuwd. De terugkeer was een succes: er keken ruim 1,5 miljoen mensen.

Schok
In de eerste aflevering is te zien hoe Kees de schrik van haar leven krijgt als ze thuiskomt van een reis naar Spanje. Er staat een verhuiswagen voor de deur, de oprit staat vol onbekende spullen en als ze binnenkomt treft ze twee pubers, een hoogzwangere vrouw en haar zoon Rudie aan. Wat blijkt? Rudie en zijn nieuwe gezin zijn uit huis gezet en willen bij Kees intrekken.

Videoland
De factor Videoland speelde een belangrijke rol bij de beslissing om nieuwe afleveringen te maken. Daar werd de originele serie nog zó vaak bekeken, dat de redenatie dat een nieuwe reeks een succes zou worden niet gek is. En die verwachting wordt werkelijkheid: met ruim 1,5 miljoen kijkers beleeft Kees & Co een zeer succesvolle comeback.

Kees & Co is elke zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4. Op Gids.tv kan je Kees & Co terugkijken.

Kees & Co is een succes: serie trekt ruim anderhalf miljoen kijkers De geliefde Nederlandse sitcom Kees & Co beleefde gisteravond zijn comeback. Simone Kleinsma kroop opnieuw in de rol van Kees Heistee, maar de rest van de cast is volledig vernieuwd. De terugkeer was een succes: er keken ruim 1,5 miljoen mensen. SchokIn de eerste aflevering is te zien hoe Kees de schrik van haar leven krijgt als ze thuiskomt van een reis naar Spanje. Er staat een verhuiswagen voor de deur, de oprit staat vol onbekende spullen en als ze binnenkomt treft ze twee pubers, een hoogzwangere vrouw en haar zoon Rudie aan. Wat blijkt? Rudie en zijn nieuwe gezin zijn uit huis gezet en willen bij Kees intrekken. RTL Boulevard gemist: Simone Kleinsma over comeback in nieuw seizoen Kees & Co Bekijk deze video » VideolandDe factor Videoland speelde een belangrijke rol bij de beslissing om nieuwe afleveringen te maken. Daar werd de originele serie nog zó vaak bekeken, dat de redenatie dat een nieuwe reeks een succes zou worden niet gek is. En die verwachting wordt werkelijkheid: met ruim 1,5 miljoen kijkers beleeft Kees & Co een zeer succesvolle comeback. Kees & Co is elke zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4. Op Gids.tv kan je Kees & Co terugkijken.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees & Co is een succes: serie trekt ruim anderhalf miljoen kijkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: miljoen, vrouw, spanje, tv-serie, gemist, gezin, videoland, beslissing, rtl boulevard, serie, boulevard, eerste aflevering, terugkeer, comeback, intrekken, rtl, spullen, simone kleinsma, sitcom, reis, 5 miljoen, zoon, hitserie

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.