John Bercow, alias Mr. Speaker, is wereldberoemd dankzij Brexit

John Bercow, alias Mr. Speaker, is wereldberoemd dankzij Brexit

John Bercow, beter bekend als Mr. Speaker, is wereldberoemd geworden dankzij de manier waarop hij een zitting in het Britse Lagerhuis opent en 'ORDER!' roept.

Bij Jinek legt Bercow, die dankzij de Brexit veelvuldig in alle media te zien is, uit waar dit vandaan komt: "Het is als een tic, het is een ritueel, het is de manier waarop we de dag beginnen." Bekijk hieronder de beelden.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

John Bercow, alias Mr. Speaker, is wereldberoemd dankzij Brexit John Bercow, beter bekend als Mr. Speaker, is wereldberoemd geworden dankzij de manier waarop hij een zitting in het Britse Lagerhuis opent en 'ORDER!' roept. Bij Jinek legt Bercow, die dankzij de Brexit veelvuldig in alle media te zien is, uit waar dit vandaan komt: "Het is als een tic, het is een ritueel, het is de manier waarop we de dag beginnen." Bekijk hieronder de beelden. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John Bercow, alias Mr. Speaker, is wereldberoemd dankzij Brexit
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Bercow, alias Mr. Speaker, is wereldberoemd dankzij Brexit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV