Hoe wint Ajax woensdag tegen het Juventus van Ronaldo?

Hoe wint Ajax woensdag tegen het Juventus van Ronaldo?

Hoe wint <em>Ajax</em> woensdag tegen het Juventus van Ronaldo? In VTBL bespreekt Humberto Tan met analist Marc de Vries hoe Ajax komende woensdag van Juventus kan winnen. Cristiano Ronaldo is er vermoedelijk gewoon bij. Wat betekent dit voor de kansen van Ajax? Bekijk de beelden hierboven. Ajax - Juventus is op woensdag 10 april om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Kijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal zit. Bekijk ook 'Juventus is de minst gunstige tegenstander die AJAX kon treffen' Bekijk deze video »
Sport :
Hoe wint Ajax woensdag tegen het Juventus van Ronaldo?

In VTBL bespreekt Humberto Tan met analist Marc de Vries hoe Ajax komende woensdag van Juventus kan winnen. Cristiano Ronaldo is er vermoedelijk gewoon bij. Wat betekent dit voor de kansen van Ajax? Bekijk de beelden hierboven.

Ajax - Juventus is op woensdag 10 april om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Kijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal zit.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe wint Ajax woensdag tegen het Juventus van Ronaldo? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV