Makers van Random Shit kregen totale vrijheid, met opvallend resultaat

Makers van Random Shit kregen totale vrijheid, met opvallend resultaat

Ruben van der Meer, die doorbrak met De Lama's, is één van de makers van de nieuwe Videoland-serie Random Shit. Hij vindt het raar dat 'totale vrijheid' krijgen bijzonder wordt gevonden, maar dat levert wél opvallende resultaten op.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Makers van Random Shit kregen totale vrijheid, met opvallend resultaat Ruben van der Meer, die doorbrak met De Lama's, is één van de makers van de nieuwe Videoland-serie Random Shit. Hij vindt het raar dat 'totale vrijheid' krijgen bijzonder wordt gevonden, maar dat levert wél opvallende resultaten op. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Makers van Random Shit kregen totale vrijheid, met opvallend resultaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: lama, vrijheid, videoland, resultaten, npo, serie, tv-programma, shit, random, ruben van der meer, jinek, npo 1, format, terugkijken

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.