Formule 1: Reactie Max Verstappen na de GP van China

Formule 1: Reactie Max Verstappen na de GP van China

Formule 1: Reactie Max Verstappen na de GP van China Max Verstappen reageerde realistisch voor de camera's van Ziggo vlak na de GP van China. Er zat niet meer in dan plek vier voor de Nederlander die van de vijfde plaats moest starten. De Ferrari's en Mercedessen waren sneller. Toch heeft hij Charles Leclerc achter zich weten te houden. HamiltonValtteri bottas mocht starten vanaf pole. Direct bij de start wist Lewis Hamilton zijn teamgenoot in te halen en gaf de eerste plek ook niet meer weg. Bottas werd uiteindelijk tweede gevolgd door Sebastian Vettel. GaslyPierre Gasly schreef uiteindelijk de snelste raceronde op zijn naam door in de enerlaatste ronde naar binnen te gaan en de rode band onder zijn auto te gooien. De snelste ronde levert hem 1 WK-punt op. Top 61 Hamilton2. Bottas3. Vettel4. Verstappen5. Leclerc6. Gasly (snelste ronde) Video's van de GP van China Formule 1: Verstappen spint tijdens de opwarmronde van de GP van China Bekijk deze video » Formule 1: Norris botst tijdens de start GP China Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP China Bekijk deze video » Formule 1: Leclerc moet Vettel voorbij laten gaan in de GP van China Bekijk deze video » Formule 1: Gevecht tussen Verstappen en Vettel Bekijk deze video » Formule 1: Reactie Daniil Kvyat na de GP van China Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting GP China Bekijk deze video »
Autosport :
Formule 1: Reactie Max Verstappen na de GP van China

Max Verstappen reageerde realistisch voor de camera's van Ziggo vlak na de GP van China. Er zat niet meer in dan plek vier voor de Nederlander die van de vijfde plaats moest starten. De Ferrari's en Mercedessen waren sneller. Toch heeft hij Charles Leclerc achter zich weten te houden.

Hamilton
Valtteri bottas mocht starten vanaf pole. Direct bij de start wist Lewis Hamilton zijn teamgenoot in te halen en gaf de eerste plek ook niet meer weg. Bottas werd uiteindelijk tweede gevolgd door Sebastian Vettel.

Gasly
Pierre Gasly schreef uiteindelijk de snelste raceronde op zijn naam door in de enerlaatste ronde naar binnen te gaan en de rode band onder zijn auto te gooien. De snelste ronde levert hem 1 WK-punt op.

Top 6
1 Hamilton
2. Bottas
3. Vettel
4. Verstappen
5. Leclerc
6. Gasly (snelste ronde)

Video's van de GP van China

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Reactie Max Verstappen na de GP van China of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV