Waku Waku terug op televisie, oud-presentator Rob Fruithof reageert

Waku Waku terug op televisie, oud-presentator Rob Fruithof reageert

Waku Waku terug op televisie, oud-presentator Rob Fruithof reageert Waku Waku verschijnt binnenkort terug op tv. De rechten van de iconische dierenquiz uit de jaren tachtig zijn aangekocht door een productiebedrijf uit Hilversum. Voormalig presentator Rob Fruithof hoeven ze niet te vragen: "Daar ben ik toch wel iets te oud voor denk ik." Vreselijke truienHet programma, dat ook gepresenteerd werd door Sybrand Niessen en Paula Udondek, is een ijzersterk merk, aldus de nieuwe eigenaar Concept Street: "Hele generaties zijn er mee opgegroeid. We blijven dan ook dicht bij het oorspronkelijk format". Fruithof wordt overigens nog steeds herkend dankzij het populaire programma: "Al die vreselijke truien die ik altijd droeg, daar ben ik nogal op aangesproken", zo zegt hij in Shownieuws. Het is nog niet bekend wie de nieuwe variant van het programma zal gaan presenteren. Bekijk ook Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' Bekijk deze video » 'Sylvie Meis en vriend Bart uit elkaar' Bekijk deze video »
TV

Waku Waku verschijnt binnenkort terug op tv. De rechten van de iconische dierenquiz uit de jaren tachtig zijn aangekocht door een productiebedrijf uit Hilversum. Voormalig presentator Rob Fruithof hoeven ze niet te vragen: "Daar ben ik toch wel iets te oud voor denk ik."

Vreselijke truien
Het programma, dat ook gepresenteerd werd door Sybrand Niessen en Paula Udondek, is een ijzersterk merk, aldus de nieuwe eigenaar Concept Street: "Hele generaties zijn er mee opgegroeid. We blijven dan ook dicht bij het oorspronkelijk format". Fruithof wordt overigens nog steeds herkend dankzij het populaire programma: "Al die vreselijke truien die ik altijd droeg, daar ben ik nogal op aangesproken", zo zegt hij in Shownieuws. Het is nog niet bekend wie de nieuwe variant van het programma zal gaan presenteren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waku Waku terug op televisie, oud-presentator Rob Fruithof reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.