Mensen bekneld na ongeluk met vrachtwagen op A16 Breda, ravage enorm

Mensen bekneld na ongeluk met vrachtwagen op A16 Breda, ravage enorm

Mensen bekneld na ongeluk met vrachtwagen op A16 Breda, ravage enorm Vijf auto's en een vrachtwagen zijn betrokken geraakt bij een groot verkeersongeval op de A16 bij Breda, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. De ravage is enorm. Bekneld in autoDe A16 richting Rotterdam is nog tot 15.00 uur dicht, zo meldt de politie. Een man en vrouw die bekneld waren in hun auto zijn inmiddels bevrijd en worden naar het ziekenhuis gebracht. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. OorzaakHet is nog onduidelijk hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren. De Portugese vrachtwagenchauffeur is door de politie aangehouden en wordt momenteel verhoord. Bekijk ook Brug van 800 meter ingestort na botsing boot Bekijk deze video » Tornado richt enorme ravage aan in Texas Bekijk deze video »
Nieuws

Vijf auto's en een vrachtwagen zijn betrokken geraakt bij een groot verkeersongeval op de A16 bij Breda, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. De ravage is enorm.

Bekneld in auto
De A16 richting Rotterdam is nog tot 15.00 uur dicht, zo meldt de politie. Een man en vrouw die bekneld waren in hun auto zijn inmiddels bevrijd en worden naar het ziekenhuis gebracht. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig.

Oorzaak
Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren. De Portugese vrachtwagenchauffeur is door de politie aangehouden en wordt momenteel verhoord.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mensen bekneld na ongeluk met vrachtwagen op A16 Breda, ravage enorm of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, auto, politie, ongeluk, ziekenhuis, nederland, ravage, vrouw, breda, vrachtwagen, hulpdiensten, ongeval, a16, exact, oorzaak, vrachtwagenchauffeur, verkeersongeval, hart van nederland, aangehouden

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.