Anita Witzier wil Memories weer gaan maken

Anita Witzier wil Memories weer gaan maken

Anita Witzier wil Memories weer gaan maken Anita Witzier voert een openhartig gesprek met Koos van Plateringen tijdens een strandwandeling. Het gaat heel goed met haar en haar carrière, maar toch is er één programma dat ze graag weer zou willen maken: Memories. Nieuwe programma'sAnita Witzier is momenteel bezig met twee nieuwe programma's, waarvan de inhoud nog niet bekend is. Ook komt er een nieuwe versie van De Reünie uit, dat ze weer zal gaan presenteren. Maar hoe staat het met Memories? 'Dat programma is op dit moment een hele goede herinnering,' vertelt Witzier. 'Dat is balen, en hartstikke jammer. Ik weet niet hoe het programma er nu voor staat.' Anita Witzier dolblij om Koffietijd te presenteren Bekijk deze video »
TV

Anita Witzier voert een openhartig gesprek met Koos van Plateringen tijdens een strandwandeling. Het gaat heel goed met haar en haar carrière, maar toch is er één programma dat ze graag weer zou willen maken: Memories.

Nieuwe programma's
Anita Witzier is momenteel bezig met twee nieuwe programma's, waarvan de inhoud nog niet bekend is. Ook komt er een nieuwe versie van De Reünie uit, dat ze weer zal gaan presenteren. Maar hoe staat het met Memories? 'Dat programma is op dit moment een hele goede herinnering,' vertelt Witzier. 'Dat is balen, en hartstikke jammer. Ik weet niet hoe het programma er nu voor staat.'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anita Witzier wil Memories weer gaan maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: reünie, tv-programma, Anita Witzier, presenteren, de reünie, gesprek, koos van plateringen

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.