Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek

Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek

Het was vandaag een memorabele dag voor de muziekindustrie. Uit het niets dropte Beyoncé vanmorgen het live-album Homecoming, waarna Madonna vanmiddag haar eerste nieuwe single in vier jaar tijd uitbracht.

Songfestival
De carrière van Madonna leek de laatste jaren een beetje in het slop te zijn geraakt, maar nu ze meedoet aan het Songfestival en binnenkort een nieuw album uitbrengt staat ze weer helemaal 'in the picture'. En dan heeft Beyoncé dus ook nog een nieuwe plaat uitgebracht, terwijl ze nu ook op Netflix staat met een concertdocumentaire.

Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek Het was vandaag een memorabele dag voor de muziekindustrie. Uit het niets dropte Beyoncé vanmorgen het live-album Homecoming, waarna Madonna vanmiddag haar eerste nieuwe single in vier jaar tijd uitbracht. Ophef optreden Madonna bij Eurovision Songfestival Bekijk deze video » SongfestivalDe carrière van Madonna leek de laatste jaren een beetje in het slop te zijn geraakt, maar nu ze meedoet aan het Songfestival en binnenkort een nieuw album uitbrengt staat ze weer helemaal 'in the picture'. En dan heeft Beyoncé dus ook nog een nieuwe plaat uitgebracht, terwijl ze nu ook op Netflix staat met een concertdocumentaire.
Entertainment :
Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beyoncé en Madonna verbazen wereld met nieuwe muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV