Kelder & Klöpping gemist? Op de snelweg in een zelfrijdende auto

Kelder & Klöpping gemist? Op de snelweg in een zelfrijdende auto

Kelder & Klöpping gemist? Op de snelweg in een zelfrijdende auto In het programma Kelder & Klöpping probeert Jort Kelder uit hoe het is om in een zelfrijdende auto plaats te nemen. Kelder en Alexander Klöpping verschillen nogal van mening over hoe het is om in zo'n auto de snelweg op te gaan... Kelder & Klöpping is elke woensdag om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Kelder & Klöpping terugkijken bij Gids.tv. Waar de techniek al niet goed voor is: Jort Kelder zit op Tinder Bekijk deze video » Kelder & Klöpping gemist? Het Huis van de Toekomst van Chriet Titulaer Bekijk deze video »
TV :

In het programma Kelder & Klöpping probeert Jort Kelder uit hoe het is om in een zelfrijdende auto plaats te nemen. Kelder en Alexander Klöpping verschillen nogal van mening over hoe het is om in zo'n auto de snelweg op te gaan...

Kelder & Klöpping is elke woensdag om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Kelder & Klöpping terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kelder & Klöpping gemist? Op de snelweg in een zelfrijdende auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, uitzending, snelweg, gemist, npo, zelfrijdende auto, tv-programma, jort kelder, npo 1, avrotros, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV