De Gordon tegen Dino Show: Kjeld Nuis uit de kleren

De Gordon tegen Dino Show: Kjeld Nuis uit de kleren

De Gordon tegen Dino Show: Kjeld Nuis uit de kleren In De Gordon Tegen Dino Show moet er in een spel kleding worden uitgetrokken, als er een fout antwoord wordt gegeven op een vraag. Kjeld Nuis en Gordon voelen op deze manier hoe het is om uit de kleren te gaan... De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv. De Gordon Tegen Dino Show gemist? Ruzie binnen team Jandino Bekijk deze video » Gordon laat emoties zien in De Gordon Tegen Dino Show Bekijk deze video »
TV :
De Gordon tegen Dino Show: Kjeld Nuis uit de kleren

In De Gordon Tegen Dino Show moet er in een spel kleding worden uitgetrokken, als er een fout antwoord wordt gegeven op een vraag. Kjeld Nuis en Gordon voelen op deze manier hoe het is om uit de kleren te gaan...

De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gordon tegen Dino Show: Kjeld Nuis uit de kleren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV