De TV Kantine: The Bold-actrices hebben moeite met acteren door botox

De TV Kantine: The Bold-actrices hebben moeite met acteren door botox

De TV Kantine: The Bold-actrices hebben moeite met acteren door botox In De TV Kantine is een indringende scène te zien van The Bold And The Beautiful. De dames Brooke en Taylor (gespeeld door Irene Moors en Ilse Warringa) hebben moeite met het uitdrukken van hun emoties. En dat komt volgens Eric (Carlo Boszhard) door alle cosmetische ingrepen en botox-spuiten... De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. De TV Kantine gemist: Willem Holleeder 'beschermt' Angela de Jong Bekijk deze video » De TV Kantine: Bradley Cooper en Lady Gaga bezingen pornoshow Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine: The Bold-actrices hebben moeite met acteren door botox

In De TV Kantine is een indringende scène te zien van The Bold And The Beautiful. De dames Brooke en Taylor (gespeeld door Irene Moors en Ilse Warringa) hebben moeite met het uitdrukken van hun emoties. En dat komt volgens Eric (Carlo Boszhard) door alle cosmetische ingrepen en botox-spuiten...

De TV Kantine is elke zaterdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: The Bold-actrices hebben moeite met acteren door botox of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV