Zoon Damián trots op carrière Rafael van der Vaart

Zoon Damián trots op carrière Rafael van der Vaart

Zoon Damián trots op carrière Rafael van der Vaart Damián van der Vaart is 12 jaar en is trots op de carrière van zijn vader Rafael van der Vaart. Rafael is inmiddels gestopt als prof, en Damián is begonnen bij de jeugdopleiding van HSV. Maar de jonge voetballer droomt er al van om net als zijn vader naar Real Madrid te gaan, zo vertelt hij in het NOS Jeugdjournaal. Rafael van der Vaart: 'Ik ben de beste darter onder de voetballers' Bekijk deze video » Sylvie Meis over breuk met Bart: 'Hij heeft mijn zoon Damian nooit ontmoet' Bekijk deze video »
Sport

Damián van der Vaart is 12 jaar en is trots op de carrière van zijn vader Rafael van der Vaart. Rafael is inmiddels gestopt als prof, en Damián is begonnen bij de jeugdopleiding van HSV. Maar de jonge voetballer droomt er al van om net als zijn vader naar Real Madrid te gaan, zo vertelt hij in het NOS Jeugdjournaal.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoon Damián trots op carrière Rafael van der Vaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: real madrid, oranje, nos, jeugdjournaal, app, madrid, e-mail, rafael van der vaart, hsv, gestopt, voetballer, nos jeugdjournaal, rivkah op het veld, vader, trots, tips, jeugdopleiding, zoon

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.