Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Afgelopen weekend is Code Rosé, het pension van de familie Meiland, opengegaan. In deze aflevering zien we dat er nog hard gewerkt wordt aan het pension. Heeft de familie vanaf nu de nieuwe slogan te pakken? Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland gemist? Martien en Erica stoeien met loodzware wasmachine Bekijk deze video » Maxime Meiland valt Erica aan tijdens verhuizing: "Het is bij jullie een poppenkast!" Bekijk deze video » SlopenDe familie Meiland gaat als een malle tekeer in hun pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Waar in het verleden 'wijnen, wijnen, wijnen' de slogan was, is het nu 'slopen, slopen, slopen'. Het wijnglas is verruild voor de sloophamer. Vies van werken zijn ze niet, want als Montana moet verhuizen, laten ze het pension even achter en helpen haar om het huis schoon te maken en in te richten. Horeca-inrichtingEr staat nog een ander uitje op de agenda, voor de broodnodige variatie, het bezoek aan een winkel die gespecialiseerd is in horeca-inrichting. De familie staat in haar kracht als ze maar kunnen decoreren. Maar dan blijkt dat Erica en Martien niet op een lijn zitten, tot grote hilariteit van de dochters. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? De Meilandjes doen workshop tegelen: "Helemaal perfect..." (video) Bekijk deze video » Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Afgelopen weekend is Code Rosé, het pension van de familie Meiland, opengegaan. In deze aflevering zien we dat er nog hard gewerkt wordt aan het pension. Heeft de familie vanaf nu de nieuwe slogan te pakken?

Slopen
De familie Meiland gaat als een malle tekeer in hun pension. Een duidelijk plan van aanpak is er niet. Waar in het verleden 'wijnen, wijnen, wijnen' de slogan was, is het nu 'slopen, slopen, slopen'. Het wijnglas is verruild voor de sloophamer. Vies van werken zijn ze niet, want als Montana moet verhuizen, laten ze het pension even achter en helpen haar om het huis schoon te maken en in te richten.

Horeca-inrichting
Er staat nog een ander uitje op de agenda, voor de broodnodige variatie, het bezoek aan een winkel die gespecialiseerd is in horeca-inrichting. De familie staat in haar kracht als ze maar kunnen decoreren. Maar dan blijkt dat Erica en Martien niet op een lijn zitten, tot grote hilariteit van de dochters.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV