André Hazes neemt adempauze en slaat Koningsdag over

André Hazes neemt adempauze en slaat Koningsdag over

André Hazes heeft besloten een adempauze te nemen en Koningsdag over te slaan. Vorig jaar raakte hij oververmoeid wegens het ontbreken van rustpauzes. Daar heeft hij van geleerd: tijd voor vakantie met zijn gezin.

Opladen op Aruba
Zijn vrouw Monique merkte dat een pas op de plaats nodig was, André was geen zonnetje in huis meer: "Ze merkt wel aan mij dat het klaar is en tijd voor vakantie is". Het stel gaat nu dan ook op vakantie naar Venetië en Aruba om weer helemaal op te laden. "Lekker met mijn kind zwemmen en aan de bar hangen met hem", aldus de zanger die ernaar uitkijkt.

Rotdagen
Het grote nationale feest Koningsdag moet Hazes missen door zijn vakantie maar daar heeft hij geen enkele moeite mee: "Dat zijn dagen waarop ik niet wil werken. Ik vind het rotdagen. De mensen zijn net iets te dronken." Bekijk het hele item uit Shownieuws onder aan deze pagina.

André Hazes neemt adempauze en slaat Koningsdag over André Hazes heeft besloten een adempauze te nemen en Koningsdag over te slaan. Vorig jaar raakte hij oververmoeid wegens het ontbreken van rustpauzes. Daar heeft hij van geleerd: tijd voor vakantie met zijn gezin. Opladen op ArubaZijn vrouw Monique merkte dat een pas op de plaats nodig was, André was geen zonnetje in huis meer: "Ze merkt wel aan mij dat het klaar is en tijd voor vakantie is". Het stel gaat nu dan ook op vakantie naar Venetië en Aruba om weer helemaal op te laden. "Lekker met mijn kind zwemmen en aan de bar hangen met hem", aldus de zanger die ernaar uitkijkt. RotdagenHet grote nationale feest Koningsdag moet Hazes missen door zijn vakantie maar daar heeft hij geen enkele moeite mee: "Dat zijn dagen waarop ik niet wil werken. Ik vind het rotdagen. De mensen zijn net iets te dronken." Bekijk het hele item uit Shownieuws onder aan deze pagina. Bekijk ook André Hazes jr. boos op Wilfred Genee Bekijk deze video » Zo vieren BNers de Paasdagen dit jaar Bekijk deze video »
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes neemt adempauze en slaat Koningsdag over of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zwemmen, feest, dronken, vrouw, koningsdag, vakantie, aruba, gezin, tv-programma, andré hazes, opladen, Shownieuws, zanger

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.