Playboy Erik weet wat hij wil: 'Seks om de seks zou ik prima kunnen' (video)

Playboy Erik weet wat hij wil: 'Seks om de seks zou ik prima kunnen' (video)

Maandag 8 mei 2023 om 16:17

Erik wil geen seks in het huis

Onze maagd Erik heeft veel ideeën bij het hebben van een relatie. "Seks om de seks zou ik prima vinden, als het maar duidelijk is." Marciano pakt zijn moment en vraagt hoe Erik het zou vinden om een trio te hebben? "Laat ik eerst maar een relatie hebben en daarna zien we wel verder," aldus playboy Erik.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Playboy <em>Erik</em> weet wat hij wil: 'Seks om de seks zou ik prima kunnen' (video) Erik wil geen seks in het huis Onze maagd Erik heeft veel ideeën bij het hebben van een relatie. "Seks om de seks zou ik prima vinden, als het maar duidelijk is." Marciano pakt zijn moment en vraagt hoe Erik het zou vinden om een trio te hebben? "Laat ik eerst maar een relatie hebben en daarna zien we wel verder," aldus playboy Erik. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen? Bekijk deze video » Irritaties tussen Moraima en Rupert in Een Jaar Van Je Leven: 'Valsspeler, je liegt!!' Bekijk deze video » Eerste scheurtjes tussen Eunice en Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's