Eerste beelden nieuwe RTL-zangshow All Together Now

Eerste beelden nieuwe RTL-zangshow All Together Now

Eerste beelden nieuwe RTL-zangshow All Together Now Jamai, Henk Westbroek en Leona Phillipo zijn een paar van de artiesten die je voorbij ziet komen op de eerste beelden van de nieuwe zangwedstrijd All Together Now. In de vrijdagavondshow van RTL treden deelnemers op voor een 100-koppige jury van muziekexperts. Zij moeten ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en meezingen. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en is vanaf vrijdag 3 mei om 20:30 uur te zien op RTL4. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen werkt zich in het zweet voor nieuwe programma Bekijk deze video » Frans Bauer: "Er komt geen reallife soap op RTL4 Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden nieuwe RTL-zangshow All Together Now

Jamai, Henk Westbroek en Leona Phillipo zijn een paar van de artiesten die je voorbij ziet komen op de eerste beelden van de nieuwe zangwedstrijd All Together Now. In de vrijdagavondshow van RTL treden deelnemers op voor een 100-koppige jury van muziekexperts. Zij moeten ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en meezingen. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en is vanaf vrijdag 3 mei om 20:30 uur te zien op RTL4. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden nieuwe RTL-zangshow All Together Now of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV