Samenvatting Ajax - Vitesse

Samenvatting Ajax - Vitesse

Samenvatting Ajax - Vitesse Alle hoogtepunten Ajax - Vitesse Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Ajax en Vitesse. Samenvatting Ajax - Vitesse Bekijk deze video » Ajax - Vitesse 1-0 door Hakim Ziyech Bekijk deze video » Voorbeschouwing Ajax - Vitesse Nog maar drie wedstrijden te gaan, maar de kampioensstrijd is nog in volle gang. Ajax moet op dinsdag (23 april) in eigen stadion winnen van Vitesse om haar koppositie te kunnen behouden. De wedstrijd start om 20.45 en staat onder leiding van Jochem Kamphuis. Ajax start vanavond met Kasper Dolberg in plaats van David Neres. Lasse Schöne start dus ook, Dusan Tadic is rechtsbuiten. Vitesse start tegen Ajax met Danilho Doekhi in plaats van Vyacheslav Karavaev. Ook Alexander Büttner moet het veld ruimen. Voor hem komt Navarone Foor. Vitesse-coach Slutsky kiest voor een 5-4-1-opstelling.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - Vitesse

Alle hoogtepunten Ajax - Vitesse

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Ajax en Vitesse.


Voorbeschouwing Ajax - Vitesse

Nog maar drie wedstrijden te gaan, maar de kampioensstrijd is nog in volle gang. Ajax moet op dinsdag (23 april) in eigen stadion winnen van Vitesse om haar koppositie te kunnen behouden. De wedstrijd start om 20.45 en staat onder leiding van Jochem Kamphuis.

Ajax start vanavond met Kasper Dolberg in plaats van David Neres. Lasse Schöne start dus ook, Dusan Tadic is rechtsbuiten.

Vitesse start tegen Ajax met Danilho Doekhi in plaats van Vyacheslav Karavaev. Ook Alexander Büttner moet het veld ruimen. Voor hem komt Navarone Foor. Vitesse-coach Slutsky kiest voor een 5-4-1-opstelling.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - Vitesse of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV