Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt'

Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt'

Johnny de Mol gaat het theater in met zijn voorstelling 'Hier is de Mol!', waarin hij grappige en eerlijke verhalen uit zijn leven vertelt. Hij doet nóg iets dat hij nog nooit eerder heeft gedaan: live zingen voor publiek.

Zoon
Het ontroerende nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' gaat duidelijk over de pasgeboren zoon van De Mol. Het zoontje, dat ook de naam Johnny draagt, is inmiddels een jaar oud.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' Johnny de Mol gaat het theater in met zijn voorstelling 'Hier is de Mol!', waarin hij grappige en eerlijke verhalen uit zijn leven vertelt. Hij doet nóg iets dat hij nog nooit eerder heeft gedaan: live zingen voor publiek. Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling Bekijk deze video » ZoonHet ontroerende nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' gaat duidelijk over de pasgeboren zoon van De Mol. Het zoontje, dat ook de naam Johnny draagt, is inmiddels een jaar oud. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zingen, live, theater, voorstelling, npo, tv-programma, publiek, johnny de mol, npo 1, zoon, naam, terugkijken, de mol, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.