Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

Voorlopig blijft Robert ten Brink All You Need Is Love bij RTL presenteren. Hij heeft vandaag een nieuw contract voor vier jaar getekend, ondanks zijn respectabele leeftijd van 63 jaar. Ten Brink tekende zijn contract in zijn eigen café, dat hij sinds kort runt.

Aparte plek
Volgens Ten Brink zit hij nu op een aparte plek met de programma's die hij doet. Van RTL mag hij de programma's maken op zijn eigen manier, en dus is Ten Brink er van overtuigd dat hij zijn pensioen gaat halen bij RTL.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robert ten Brink</em> tekent nieuw contract bij RTL Voorlopig blijft Robert ten Brink All You Need Is Love bij RTL presenteren. Hij heeft vandaag een nieuw contract voor vier jaar getekend, ondanks zijn respectabele leeftijd van 63 jaar. Ten Brink tekende zijn contract in zijn eigen café, dat hij sinds kort runt. Love Is in the Air gemist? Zussen zien elkaar na acht jaar weer Bekijk deze video » Aparte plekVolgens Ten Brink zit hij nu op een aparte plek met de programma's die hij doet. Van RTL mag hij de programma's maken op zijn eigen manier, en dus is Ten Brink er van overtuigd dat hij zijn pensioen gaat halen bij RTL. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV