Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

Voorlopig blijft Robert ten Brink All You Need Is Love bij RTL presenteren. Hij heeft vandaag een nieuw contract voor vier jaar getekend, ondanks zijn respectabele leeftijd van 63 jaar. Ten Brink tekende zijn contract in zijn eigen café, dat hij sinds kort runt.

Aparte plek
Volgens Ten Brink zit hij nu op een aparte plek met de programma's die hij doet. Van RTL mag hij de programma's maken op zijn eigen manier, en dus is Ten Brink er van overtuigd dat hij zijn pensioen gaat halen bij RTL.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL Voorlopig blijft Robert ten Brink All You Need Is Love bij RTL presenteren. Hij heeft vandaag een nieuw contract voor vier jaar getekend, ondanks zijn respectabele leeftijd van 63 jaar. Ten Brink tekende zijn contract in zijn eigen café, dat hij sinds kort runt. Love Is in the Air gemist? Zussen zien elkaar na acht jaar weer Bekijk deze video » Aparte plekVolgens Ten Brink zit hij nu op een aparte plek met de programma's die hij doet. Van RTL mag hij de programma's maken op zijn eigen manier, en dus is Ten Brink er van overtuigd dat hij zijn pensioen gaat halen bij RTL. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, pensioen, gemist, cafe, rtl boulevard, boulevard, contract, tv-programma, rtl, ALL YOU NEED IS LOVE , robert ten brink, presenteren, leeftijd, rtl 4, plek, terugkijken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.