Alles wordt duurder: hoe gaan we de droogte voelen in onze portemonnee?

Alles wordt duurder: hoe gaan we de droogte voelen in onze portemonnee?

Woensdag 14 juni 2023 om 21:37

Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte

Het is weer lekker warm in Nederland en dat brengt altijd twee zekerheidjes met zich mee. De Nederlanders staan massaal in de file naar het strand en er heerst weer eens een grote droogte.

Droogte
Ook al was het voorjaar erg nat en moesten de boeren toen ook al verrotte groente weggooien, de droogte is toch weer ingeslagen. Meteoroloog Dennis Wilt meldt dat we voorlopig nog niet de regen hoeven te verwachten om ons land te redden van de droogte. Inmiddels doet het wordt 'sproeiverbod' ook alweer de ronde.

Kosten
Met al dat verloren voedsel gaan we dat natuurlijk weer klassiek voelen in onze portemonnee, want de Nederlandse supermarkten rekenen hun kleine verliezen maar al te graag door aan de hardwerkende Nederlander. Hoe duur wordt het deze keer?

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Alles wordt duurder: hoe gaan we <em>de droogte</em> voelen in onze portemonnee? Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte Het is weer lekker warm in Nederland en dat brengt altijd twee zekerheidjes met zich mee. De Nederlanders staan massaal in de file naar het strand en er heerst weer eens een grote droogte. DroogteOok al was het voorjaar erg nat en moesten de boeren toen ook al verrotte groente weggooien, de droogte is toch weer ingeslagen. Meteoroloog Dennis Wilt meldt dat we voorlopig nog niet de regen hoeven te verwachten om ons land te redden van de droogte. Inmiddels doet het wordt 'sproeiverbod' ook alweer de ronde. KostenMet al dat verloren voedsel gaan we dat natuurlijk weer klassiek voelen in onze portemonnee, want de Nederlandse supermarkten rekenen hun kleine verliezen maar al te graag door aan de hardwerkende Nederlander. Hoe duur wordt het deze keer? Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vreugdevuurwerk voor Almere City FC: club promoveert naar Eredivisie (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf Bekijk deze video » Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden Bekijk deze video » Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video) Bekijk deze video » Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk Bekijk deze video » Vader slachtoffer van John S spreekt hem in tranen aan: 'Klootzak!' (video) Bekijk deze video » Oproep getuigen dodelijk ongeval fietser en busje in Rotterdam zich te melden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust Bekijk deze video » Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's