Zien: explosies in Lathum, twee mensen zwaargewond

Zien: explosies in Lathum, twee mensen zwaargewond

Donderdag 15 juni 2023 om 22:00

Zien: ravage bij Emmen, ongeluk met vier auto's

In Jachthaven 't Eiland in Lathum zijn donderdagmiddag twee explosies geweest. Daarbij raakten twee personen zwaargewond. De explosies vonden plaats in de hal van de plezierjachten. Door de ontploffingen ontstond er brand in een van de schepen, die brand is inmiddels geblust. In de hal waren drie personen aanwezig. Twee zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, de derde persoon is ongedeerd gebleven. Wat de oorzaak is geweest van de explosies is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>explosies in Lathum</em>, twee mensen zwaargewond Zien: ravage bij Emmen, ongeluk met vier auto's In Jachthaven 't Eiland in Lathum zijn donderdagmiddag twee explosies geweest. Daarbij raakten twee personen zwaargewond. De explosies vonden plaats in de hal van de plezierjachten. Door de ontploffingen ontstond er brand in een van de schepen, die brand is inmiddels geblust. In de hal waren drie personen aanwezig. Twee zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, de derde persoon is ongedeerd gebleven. Wat de oorzaak is geweest van de explosies is nog niet duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden Bekijk deze video » Groot drama in Lisse: betonblok valt op bouwvakker (video) Bekijk deze video » Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk Bekijk deze video » Oproep getuigen dodelijk ongeval fietser en busje in Rotterdam zich te melden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust Bekijk deze video » Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht Bekijk deze video » Alles wordt duurder: hoe gaan we de droogte voelen in onze portemonnee? Bekijk deze video » Angstaanjagende beelden: 'baby' hangt uit rijdende auto op weg in IJmuiden Bekijk deze video » Explosief coronadebat: Fleur Agema eist meer interrupties, Kamervoorzitter Vera Bergkamp houdt stand Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's