Met vertrek van Henk Otten zit FvD in 'LPF-achtige toestanden'

Met vertrek van Henk Otten zit FvD in 'LPF-achtige toestanden'

Met het vertrek van Henk Otten belandt Forum voor Democratie in een crisis. Her en der wordt er gesproken over LPF-achtige toestanden, refererend aan de problemen in de partij van Pim Fortuyn.

Rommelig partijbestuur
Volgens Marleen de Rooy heeft Forum voor Democratie het partijbestuur nog niet voor elkaar. 'Als je bij een gevestigde partij binnenkomt ga je door een hele partijstructuur heen.' Jan Driessen vindt het logisch dat FvD nog zoekende is; ook Pim Fortuyn zei destijds dat hij op zoek was naar de juiste mensen om hem heen.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Met vertrek van Henk Otten zit FvD in 'LPF-achtige toestanden' Met het vertrek van Henk Otten belandt Forum voor Democratie in een crisis. Her en der wordt er gesproken over LPF-achtige toestanden, refererend aan de problemen in de partij van Pim Fortuyn. FVD-kamerlid Theo Hiddema over reiskostenvergoeding: hartstikke stom Bekijk deze video » Rommelig partijbestuurVolgens Marleen de Rooy heeft Forum voor Democratie het partijbestuur nog niet voor elkaar. 'Als je bij een gevestigde partij binnenkomt ga je door een hele partijstructuur heen.' Jan Driessen vindt het logisch dat FvD nog zoekende is; ook Pim Fortuyn zei destijds dat hij op zoek was naar de juiste mensen om hem heen. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Met vertrek van Henk Otten zit FvD in 'LPF-achtige toestanden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: crisis, forum, npo, pim fortuyn, democratie, tv-programma, fortuyn, rooy, koers, gezocht, vertrek, forum voor democratie, npo 1, fvd, terugkijken, talkshow m, talkshow, ForumvoorDemocratie, DitisM, Henk Otten, LPF, Marleen de Rooy


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV