Samenvatting Willem II - PSV

Samenvatting Willem II - PSV

Samenvatting Willem II - PSV Alle hoogtepunten Willem II - PSV Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Willem II en PSV. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze ook hier. Willem II - PSV 0-2 door Michal Sadilek Bekijk deze video » Willem II - PSV 0-1 door Donyell Malen Bekijk deze video » Willem II - PSV 0-3 door Steven Bergwijn Bekijk deze video » Voorbeschouwing Willem II - PSV In de 32ste speelronde won Ajax al met 4-2 thuis van Vitesse. Met een wedstrijd minder weet PSV wat het hen te doen staat. Mocht PSV winnen van Willem II dan komt het weer in punten gelijk met de Amsterdammers. De Eindhovenaren zullen vanavond aan hun doelsaldo moeten werken als ze nog eens kans willen maken op de titel.De wedstrijd tussen Willem II en PSV begint om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. PSVPSV zal naar alle waarschijnlijkheid tot de laatste speeldag meedoen om het kampioenschap en draait dus een uitstekend seizoen. Eerder dit seizoen werd Willem II helemaal van de mat gespeeld door PSV. In Eindhoven werd het maar liefst 6-1. Willem IIDe Tilburgers begonnen het seizoen niet goed, maar na de winterstop heeft Willem II zich helemaal herpakt. Als Willem II weet te winnen van PSV dan komen de play-offs voor Europees voetbal heel dichtbij. Op zondag 5 mei speelt Willem II nog de finale om de KNVB beker. Mocht Willem II winnen van Ajax in de finale dan mag het via de derde voorronde van de Europa league proberen de groepsfase te bereiken van het hoofdtoernooi. Opstelling Willem II:Woud, Lewis, Peters, Meissner, Dankerlui, Llonch, Anita, Vrousai, Crowley, Saddiki, Isak Opstelling PSV:Zoet, Angelino, Viergever, Schwaab, Dumfries, Rossario, Sadilek, Lozano, Malen, Bergwijn, de Jong Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de Eredivisiewedstrijd tussen Willem II en PSV.
Voetbal :

Alle hoogtepunten Willem II - PSV

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Willem II en PSV. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Willem II - PSV

In de 32ste speelronde won Ajax al met 4-2 thuis van Vitesse. Met een wedstrijd minder weet PSV wat het hen te doen staat. Mocht PSV winnen van Willem II dan komt het weer in punten gelijk met de Amsterdammers. De Eindhovenaren zullen vanavond aan hun doelsaldo moeten werken als ze nog eens kans willen maken op de titel.
De wedstrijd tussen Willem II en PSV begint om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

PSV
PSV zal naar alle waarschijnlijkheid tot de laatste speeldag meedoen om het kampioenschap en draait dus een uitstekend seizoen. Eerder dit seizoen werd Willem II helemaal van de mat gespeeld door PSV. In Eindhoven werd het maar liefst 6-1.

Willem II
De Tilburgers begonnen het seizoen niet goed, maar na de winterstop heeft Willem II zich helemaal herpakt. Als Willem II weet te winnen van PSV dan komen de play-offs voor Europees voetbal heel dichtbij. Op zondag 5 mei speelt Willem II nog de finale om de KNVB beker. Mocht Willem II winnen van Ajax in de finale dan mag het via de derde voorronde van de Europa league proberen de groepsfase te bereiken van het hoofdtoernooi.

Opstelling Willem II:
Woud, Lewis, Peters, Meissner, Dankerlui, Llonch, Anita, Vrousai, Crowley, Saddiki, Isak

Opstelling PSV:
Zoet, Angelino, Viergever, Schwaab, Dumfries, Rossario, Sadilek, Lozano, Malen, Bergwijn, de Jong

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de Eredivisiewedstrijd tussen Willem II en PSV.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Willem II - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV