Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima?

Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima?

Het grootste Oranjefeest van het jaar staat voor de deur. Morgen vieren Koning Willem-Alexander en zijn familie Koningsdag in Amersfoort. Wat gaat Máxima dragen? "Er is geen bekende ontwerper uit Amersfoort die ze kan dragen. De koningin is onvoorstelbaar onvoorspelbaar", aldus Máxima-kenner Josine Droogendijk.

UPDATE: Inmiddels is bekend wat Máxima vandaag draagt. Het gaat om een zandkleurige combinatie van het Belgische modehuis Natan. Josine Droogendijk laat weten dat het om een culotte gaat, oftewel een opgehipte broekrok. De Koningin draagt dit met bijpassende, gedecoreerde top en schuine hoed.

Spijkerjasje
Quinty Trustfull en gast-presentatrice Helga van Leur blikken vooruit op de festiviteiten in Koffietijd. Uit de afgelopen jaren blijkt dat de Koningin vaak kiest voor iets dat met de regio te maken heeft. Het zou ook kunnen dat ze iets met het typische koningsdag-thema recycling gaat doen, mensen geven op deze dag gebruikte spullen een tweede kans op de rommelmarkt. "Daarnaast zag je dat het spijkerjasje dat Máxima in 2004 droeg, vorig jaar werd gedragen door Prinses Alexia", aldus Droogendijk.

De kast van Prinses Beatrix
Royaltykenner Rick Evers heeft ook nog een goed idee: "Hoe leuk zou het zijn als ze weer eens gaat shoppen in de kast van haar schoonmoeder." Bekijk het hele item onder aan deze pagina.

Verslag Koningsdag
De NOS doet morgen vanaf 10:50 uur live verslag vanuit Amersfoort.

<em>Koningsdag 2019</em>: Wat draagt Máxima? Het grootste Oranjefeest van het jaar staat voor de deur. Morgen vieren Koning Willem-Alexander en zijn familie Koningsdag in Amersfoort. Wat gaat Máxima dragen? "Er is geen bekende ontwerper uit Amersfoort die ze kan dragen. De koningin is onvoorstelbaar onvoorspelbaar", aldus Máxima-kenner Josine Droogendijk. UPDATE: Inmiddels is bekend wat Máxima vandaag draagt. Het gaat om een zandkleurige combinatie van het Belgische modehuis Natan. Josine Droogendijk laat weten dat het om een culotte gaat, oftewel een opgehipte broekrok. De Koningin draagt dit met bijpassende, gedecoreerde top en schuine hoed. SpijkerjasjeQuinty Trustfull en gast-presentatrice Helga van Leur blikken vooruit op de festiviteiten in Koffietijd. Uit de afgelopen jaren blijkt dat de Koningin vaak kiest voor iets dat met de regio te maken heeft. Het zou ook kunnen dat ze iets met het typische koningsdag-thema recycling gaat doen, mensen geven op deze dag gebruikte spullen een tweede kans op de rommelmarkt. "Daarnaast zag je dat het spijkerjasje dat Máxima in 2004 droeg, vorig jaar werd gedragen door Prinses Alexia", aldus Droogendijk. De kast van Prinses BeatrixRoyaltykenner Rick Evers heeft ook nog een goed idee: "Hoe leuk zou het zijn als ze weer eens gaat shoppen in de kast van haar schoonmoeder." Bekijk het hele item onder aan deze pagina. Verslag KoningsdagDe NOS doet morgen vanaf 10:50 uur live verslag vanuit Amersfoort. Bekijk ook André Hazes neemt adempauze en slaat Koningsdag over Bekijk deze video » Weer Koningsdag 2019: kil en regenachtig Bekijk deze video »
TV :
Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningsdag 2019: Wat draagt Máxima? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV