Hart van Nederland: twee zwaargewonden en dode bij ernstig ongeval op A15 bij Rotterdam

Hart van Nederland: twee zwaargewonden en dode bij ernstig ongeval op A15 bij Rotterdam

<em>Hart van Nederland</em>: twee zwaargewonden en dode bij ernstig ongeval op A15 bij <em>Rotterdam</em> Zondagavond is bij een ernstig ongeval op de A15 bij Rotterdam een vrachtwagenchauffeur omgekomen. Twee andere personen zijn zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Rond 18:00 uur botsten een personenauto en vrachtwagen op elkaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Alice en gezin slapen op grond vanwege hevige branden Rhodos: 'We willen naar huis' Bekijk deze video » ZIEN: dronken man valt stewardess en passagiers lastig op Transavia-vlucht Bekijk deze video » Zien: naakte man gearresteerd voor ogen van jonge kinderen en overlijdt op politiebureau Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 23 juli 2023 om 20:48

Zondagavond is bij een ernstig ongeval op de A15 bij Rotterdam een vrachtwagenchauffeur omgekomen. Twee andere personen zijn zwaargewond geraakt, meldt Hart van Nederland. Rond 18:00 uur botsten een personenauto en vrachtwagen op elkaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's