Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League

Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League

Ook voor de camera's van de NOS blikt Matthijs de Ligt terug én vooruit op de wedstrijden aan het eind van het seizoen. Hij hoopt dat het een mooie week wordt: 'Eerst de bekerfinale tegen Willem II en proberen te plaatsen voor de finale van de Champions League. We zijn er nog niet.'

Beuken
Volgens De Ligt beukte Tottenham er vol op in de tweede helft, wat resulteerde in een bijzonder intensieve wedstrijd. Joep Schreuder constateert echter dat Ajax het tegen iedereen kan: Duitsers (Bayern München), Spanjaarden (Real Madrid), Italianen (Juventus) én Engelsen (Tottenham Hotspur). 'Dat kunnen we ook, en dat beseft iedereen,' vindt De Ligt.

Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League Ook voor de camera's van de NOS blikt Matthijs de Ligt terug én vooruit op de wedstrijden aan het eind van het seizoen. Hij hoopt dat het een mooie week wordt: 'Eerst de bekerfinale tegen Willem II en proberen te plaatsen voor de finale van de Champions League. We zijn er nog niet.' Samenvatting: Tottenham Hotspur – Ajax Bekijk deze video » BeukenVolgens De Ligt beukte Tottenham er vol op in de tweede helft, wat resulteerde in een bijzonder intensieve wedstrijd. Joep Schreuder constateert echter dat Ajax het tegen iedereen kan: Duitsers (Bayern München), Spanjaarden (Real Madrid), Italianen (Juventus) én Engelsen (Tottenham Hotspur). 'Dat kunnen we ook, en dat beseft iedereen,' vindt De Ligt.
Voetbal :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, sport, wedstrijd, real madrid, juventus, Ajax, joep schreuder, willem ii, nos, bayern, camera, finale, bekerfinale, madrid, tottenham hotspur, tottenham, italianen, matthijs de ligt, nos sport, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.