Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League

Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League

Ook voor de camera's van de NOS blikt Matthijs de Ligt terug én vooruit op de wedstrijden aan het eind van het seizoen. Hij hoopt dat het een mooie week wordt: 'Eerst de bekerfinale tegen Willem II en proberen te plaatsen voor de finale van de Champions League. We zijn er nog niet.'

Beuken
Volgens De Ligt beukte Tottenham er vol op in de tweede helft, wat resulteerde in een bijzonder intensieve wedstrijd. Joep Schreuder constateert echter dat Ajax het tegen iedereen kan: Duitsers (Bayern München), Spanjaarden (Real Madrid), Italianen (Juventus) én Engelsen (Tottenham Hotspur). 'Dat kunnen we ook, en dat beseft iedereen,' vindt De Ligt.

Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League Ook voor de camera's van de NOS blikt Matthijs de Ligt terug én vooruit op de wedstrijden aan het eind van het seizoen. Hij hoopt dat het een mooie week wordt: 'Eerst de bekerfinale tegen Willem II en proberen te plaatsen voor de finale van de Champions League. We zijn er nog niet.' Samenvatting: Tottenham Hotspur – Ajax Bekijk deze video » BeukenVolgens De Ligt beukte Tottenham er vol op in de tweede helft, wat resulteerde in een bijzonder intensieve wedstrijd. Joep Schreuder constateert echter dat Ajax het tegen iedereen kan: Duitsers (Bayern München), Spanjaarden (Real Madrid), Italianen (Juventus) én Engelsen (Tottenham Hotspur). 'Dat kunnen we ook, en dat beseft iedereen,' vindt De Ligt.
Voetbal :
Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt hoopt op mooie week met bekerfinale en doorgaan in Champions League of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV