Engelse analisten na Tottenham - Ajax: 'Ajax was gewoon de betere ploeg'

Engelse analisten na Tottenham - Ajax: 'Ajax was gewoon de betere ploeg'

Een vergelijking tussen de Nederlandse en Engelse analisten na de wedstrijd Tottenham Hotspur - Ajax is leuk om te maken. In Nederland is men van mening dat Ajax lange tijd de onderliggende partij was, terwijl voormalig keeper Shaka Hislop vindt dat Ajax de betere was.

Excuses
Ook is Hislop van mening dat Tottenham Hotspur-coach Mauricio Pochettino met zijn geklaag over het oneerlijke speelschema - en dat Ajax meer rust had voor de wedstrijd - van slechte invloed is op zijn spelers. 'De spelers zullen dat zoeken naar excuses gaan accepteren als er verloren wordt. Natuurlijk, je mist Kane en Son, maar Ajax was gewoon de betere ploeg.'

Bekijk hieronder de volledige analyse van de wedstrijd.

Engelse analisten na Tottenham - Ajax: 'Ajax was gewoon de betere ploeg' Een vergelijking tussen de Nederlandse en Engelse analisten na de wedstrijd Tottenham Hotspur - Ajax is leuk om te maken. In Nederland is men van mening dat Ajax lange tijd de onderliggende partij was, terwijl voormalig keeper Shaka Hislop vindt dat Ajax de betere was. Reactie oud-Ajacied Christian Eriksen: 'Wij hadden niet meer verdiend' Bekijk deze video » ExcusesOok is Hislop van mening dat Tottenham Hotspur-coach Mauricio Pochettino met zijn geklaag over het oneerlijke speelschema - en dat Ajax meer rust had voor de wedstrijd - van slechte invloed is op zijn spelers. 'De spelers zullen dat zoeken naar excuses gaan accepteren als er verloren wordt. Natuurlijk, je mist Kane en Son, maar Ajax was gewoon de betere ploeg.' Bekijk hieronder de volledige analyse van de wedstrijd.
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Engelse analisten na Tottenham - Ajax: 'Ajax was gewoon de betere ploeg' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, amsterdam, wedstrijd, eredivisie, Ajax, nederland, excuses, espn, tottenham hotspur, keeper, uefa, tottenham, vergelijking, coach, samenvatting, uefa champions league, kane, video, donny van de beek, moreno, mauricio, pochettino, mauricio pochettino, son, blow, the game, big, post, harry kane, game, goal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.