Michael van Gerwen raakt koppositie in Premier League kwijt na nederlaag tegen Gurney

Michael van Gerwen raakt koppositie in Premier League kwijt na nederlaag tegen Gurney

Michael van Gerwen raakt koppositie in <em>Premier League</em> kwijt na nederlaag tegen Gurney Michael van Gerwen is donderdag de koppositie in de Premier League Darts kwijtgeraakt. De Nederlander verloor tijdens speelronde 14 in Manchester met 8-5 van Daryl Gurney en zag concurrent Rob Cross de leiding in het klassement overnemen. GurneyHet was de tweede keer in deze editie van de Premier League dat Van Gerwen verloor van Daryl Gurney. Van Gerwen moest vanaf het eerste moment in de achtervolging, toen Gurney de Nederlander tweemaal wist te breaken en uitliep naar een 4-0 voorsprong. Het spel van Van Gerwen bleef daarna wisselvallig, waardoor Gurney uitliep naar een 7-5 voorsprong. Met zijn derde matchdart besliste de Noord-Ier vervolgens de wedstrijd. Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv Rob CrossRob Cross won eerder op de avond met maar liefst 8-1 van Michael Smith en nam daarmee de koppositie weer over van Van Gerwen. Ook James Wade deed goede zaken door met 8-4 van Gerwyn Price te winnen. Mensur Suljovic won met 8-6 van Peter Wright. RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kunt alle afleveringen van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv. Raymond van Barneveld in tranen bij laatste wedstrijd in Premier League Darts Bekijk deze video » RTL Darts Bullseye: De walk on-girls keren (tijdelijk) terug Bekijk deze video »
Sport :
Michael van Gerwen raakt koppositie in Premier League kwijt na nederlaag tegen Gurney

Michael van Gerwen is donderdag de koppositie in de Premier League Darts kwijtgeraakt. De Nederlander verloor tijdens speelronde 14 in Manchester met 8-5 van Daryl Gurney en zag concurrent Rob Cross de leiding in het klassement overnemen.

Gurney
Het was de tweede keer in deze editie van de Premier League dat Van Gerwen verloor van Daryl Gurney. Van Gerwen moest vanaf het eerste moment in de achtervolging, toen Gurney de Nederlander tweemaal wist te breaken en uitliep naar een 4-0 voorsprong. Het spel van Van Gerwen bleef daarna wisselvallig, waardoor Gurney uitliep naar een 7-5 voorsprong. Met zijn derde matchdart besliste de Noord-Ier vervolgens de wedstrijd.

Lees ook: Premier League Darts 2019 live op tv

Rob Cross
Rob Cross won eerder op de avond met maar liefst 8-1 van Michael Smith en nam daarmee de koppositie weer over van Van Gerwen. Ook James Wade deed goede zaken door met 8-4 van Gerwyn Price te winnen. Mensur Suljovic won met 8-6 van Peter Wright.

RTL7 Darts: Premier League is elke donderdag te zien bij RTL 7. Je kunt alle afleveringen van de Premier League Darts terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen raakt koppositie in Premier League kwijt na nederlaag tegen Gurney of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV