Professionele grappenmaker Jo Koy was afgelopen zondag de gastheer voor de Golden Globes en dat gaat hij waarschijnlijk niet snel vergeten. De comedian besloot namelijk wat ongemakkelijke en seksistische grappen in zijn openingsmonoloog te gooien en die kwamen niet goed over bij het publiek en de kijkers.

Barbie
Jo Koy had duidelijk de Barbie film niet gekeken, anders had hij kunnen weten dat zijn grappen over de film van Greta Gerwig niet goed gingen aflopen. De presentator zei dat de film ging over "een pop met grote borsten" en gaf zijn korte versie van de plot van de film: "The key moment in Barbie is when she goes from perfect beauty to bad breath, cellulite, and flat feet — or what casting directors call 'character actor." Op X vindt het publiek voornamelijk dat de "grappen" laten zien waarom de Barbie film nodig was.

Bekijk het moment hieronder.

Bekijk X -reacties hieronder.

Taylor Swift
Jo Koy had ook een moeilijke avond met de 'Swifties' toen hij een "grap" maakte over Taylor Swift en haar nieuwe relatie met American footbal-ster Travis Kelce. De zangeres benoemt vaak seksistische "grappen" en ook dit keer was ze duidelijk niet blij met de keuze van de comedian. Toen ze in beeld werd genomen, keek ze boos terwijl ze een slok nam van haar drankje.

Bekijk het moment hieronder.

Bekijk X -reacties hieronder.

Bekijk de volledige monoloog hierboven.