Baantjer: Het Begin krijgt status Gouden Film na 100.000 bezoekers

Baantjer: Het Begin krijgt status Gouden Film na 100.000 bezoekers

<em>Baantjer: Het Begin</em> krijgt status <em>Gouden Film</em> na 100.000 bezoekers De bioscoop Baantjer Het Begin is bekroond met de status 'Gouden Film'. Binnen twee weken trok de film 100.000 bioscoopbezoekers, waardoor het Nederlands Film Festival en het Nederlands Film Fonds de prijs konden uitreiken. Hoofdrolspeler Waldemar Torenstra werd door zijn tegenspeler Tygo Gernandt verrast met de prijs. Torenstra neemt in de film de rol van De Cock op zich, terwijl Gernandt zijn partner Montijn speelt. Trailer Baantjer: Het Begin Bekijk deze trailer » Baantjer Het Begin is geregisseerd door Arne Toonen. De film speelt zich af op een politiebureau in de Amsterdamse Warmoesstraat, ten tijde van de kroning van Prinses Beatrix. Naast Torenstra en Gernandt zijn ook Lisa Smit, Jelka van Houten, Ruben van der Meer en Ryanne van Dorst te zien. RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Filmpremière Baantjer het Begin Bekijk deze video »
Film :
Baantjer: Het Begin krijgt status Gouden Film na 100.000 bezoekers

De bioscoop Baantjer Het Begin is bekroond met de status 'Gouden Film'. Binnen twee weken trok de film 100.000 bioscoopbezoekers, waardoor het Nederlands Film Festival en het Nederlands Film Fonds de prijs konden uitreiken.

Hoofdrolspeler Waldemar Torenstra werd door zijn tegenspeler Tygo Gernandt verrast met de prijs. Torenstra neemt in de film de rol van De Cock op zich, terwijl Gernandt zijn partner Montijn speelt.

Baantjer Het Begin is geregisseerd door Arne Toonen. De film speelt zich af op een politiebureau in de Amsterdamse Warmoesstraat, ten tijde van de kroning van Prinses Beatrix. Naast Torenstra en Gernandt zijn ook Lisa Smit, Jelka van Houten, Ruben van der Meer en Ryanne van Dorst te zien.

RTL Boulevard is elke dag om 18.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Baantjer: Het Begin krijgt status Gouden Film na 100.000 bezoekers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV