Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence

Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen voelt Ilse DeLange aan de tand over de act van Duncan Laurence. Hij heeft bij de repetitiebeelden nog niet helemaal het intieme gevoel dat hij zou willen hebben. "We gaan ervoor zorgen dat we niet te wijd gaan", aldus de coach van Laurence.

Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv.

Kritiek op act
Er is de afgelopen dagen de nodige kritiek geweest over de act van Duncan, die duidelijk nog niet in kannen en kruiken is. Ilse DeLange geeft toe dat het work in progress is, maar ze blijft zoals altijd positief: "Als het nog niet is zoals wij het hebben bedacht, dan moet je aan de bak natuurlijk."

Lichtgevende bal
Ook de lichtgevende bal, die de nodige vragen opriep, komt voorbij in het gesprek met Koos. Daarover zegt ze: "We proberen iets te doen wat in contrast staat met wat het songfestival eigenlijk is." Het komt allemaal nogal cryptisch over. Hoe het er allemaal echt uit gaat zien zullen we over twee dagen weten, wanneer Duncan zijn opwachting maakt in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De eerste halve finale vindt vanavond plaats. Bekijk het hele interview met DeLange onder aan deze pagina.

<em>Songfestival 2019</em>: Ilse DeLange over act <em>Duncan Laurence</em> Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen voelt Ilse DeLange aan de tand over de act van Duncan Laurence. Hij heeft bij de repetitiebeelden nog niet helemaal het intieme gevoel dat hij zou willen hebben. "We gaan ervoor zorgen dat we niet te wijd gaan", aldus de coach van Laurence. Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv. Kritiek op actEr is de afgelopen dagen de nodige kritiek geweest over de act van Duncan, die duidelijk nog niet in kannen en kruiken is. Ilse DeLange geeft toe dat het work in progress is, maar ze blijft zoals altijd positief: "Als het nog niet is zoals wij het hebben bedacht, dan moet je aan de bak natuurlijk." Songfestival 2019: tweede repetitie Duncan Laurence - Arcade Bekijk deze video » Lichtgevende balOok de lichtgevende bal, die de nodige vragen opriep, komt voorbij in het gesprek met Koos. Daarover zegt ze: "We proberen iets te doen wat in contrast staat met wat het songfestival eigenlijk is." Het komt allemaal nogal cryptisch over. Hoe het er allemaal echt uit gaat zien zullen we over twee dagen weten, wanneer Duncan zijn opwachting maakt in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De eerste halve finale vindt vanavond plaats. Bekijk het hele interview met DeLange onder aan deze pagina. Eurovisie Songfestival: extra repetitie Duncan Laurence vanwege ballen Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV