Songfestival 2019: LIVESTREAM tweede halve finale, met Duncan Laurence

Songfestival 2019: LIVESTREAM tweede halve finale, met Duncan Laurence

Songfestival 2019: LIVESTREAM tweede halve finale, met Duncan Laurence Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt. Donderdagavond vindt de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats, met Duncan Laurence die namens Nederland als zestiende act het podium zal betreden. Bekijk hierboven de livestream en mis ook niets van de optredens van andere kanshebbers als Rusland, Zweden en Australië. Het grootse liedjesfestijn begint om 21:00 uur. Bekijk hoe je het Songfestival 2019 LIVE kunt volgen Nederland topfavorietDuncan Laurence is nog altijd topfavoriet voor de eindtitel en zal dan ook vermoedelijk moeiteloos de finale van zaterdag behalen. Zijn nummer Arcade staat nog altijd bovenaan bij de bookmakers, met een winkans van 27%. Zweden volgt daarna op ruime afstand, met 13%. Australië is aan een opmars bezig na hun optreden in de eerste halve finale: zij staan nu op de derde plaats, met een winkans van 9%. De volgorde van optredens: Armenië (Srbuk met 'Walking Out') Ierland (Sarah McTernan met '22') Moldavië (Anna Odobescu met 'Stay') Zwitserland (Luca Hänni met 'She Got Me') Letland (Carousel met 'That Night') Roemenië (Esther Peony met 'On a Sunday') Denemarken (Leonora met 'Love Is Forever') Zweden (John Lundvik met 'Too Late for Love') Oostenrijk (Pænda met 'Limits') Kroatië (Roko met 'The Dream') Malta (Michela met 'Chameleon') Litouwen (Jurijus met 'Run with the Lions') Rusland (Sergey Lazarev met 'Scream') Albanië (Jonida Maliqi met 'Ktheju tokës') Noorwegen (KEiiNO met 'Spirit in the Sky') NEDERLAND (Duncan Laurence met 'Arcade') Noord-Macedonië (Tamara Todevska met 'Proud') Azerbeidzjan (Chingiz met 'Truth') Bekijk ook Zweden Songfestival 2019: John Lundvik - Too Late For Love Bekijk deze video » Songfestival 2019: LIVESTREAM eerste halve finale Bekijk deze video » Australië op Songfestival 2019: Kate Miller-Heidke met 'Zero Gravity' Bekijk deze video »
Songfestival :

Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt.

Donderdagavond vindt de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats, met Duncan Laurence die namens Nederland als zestiende act het podium zal betreden. Bekijk hierboven de livestream en mis ook niets van de optredens van andere kanshebbers als Rusland, Zweden en Australië. Het grootse liedjesfestijn begint om 21:00 uur.

Bekijk hoe je het Songfestival 2019 LIVE kunt volgen

Nederland topfavoriet
Duncan Laurence is nog altijd topfavoriet voor de eindtitel en zal dan ook vermoedelijk moeiteloos de finale van zaterdag behalen. Zijn nummer Arcade staat nog altijd bovenaan bij de bookmakers, met een winkans van 27%. Zweden volgt daarna op ruime afstand, met 13%. Australië is aan een opmars bezig na hun optreden in de eerste halve finale: zij staan nu op de derde plaats, met een winkans van 9%.

De volgorde van optredens:

 1. Armenië (Srbuk met 'Walking Out')
 2. Ierland (Sarah McTernan met '22')
 3. Moldavië (Anna Odobescu met 'Stay')
 4. Zwitserland (Luca Hänni met 'She Got Me')
 5. Letland (Carousel met 'That Night')
 6. Roemenië (Esther Peony met 'On a Sunday')
 7. Denemarken (Leonora met 'Love Is Forever')
 8. Zweden (John Lundvik met 'Too Late for Love')
 9. Oostenrijk (Pænda met 'Limits')
 10. Kroatië (Roko met 'The Dream')
 11. Malta (Michela met 'Chameleon')
 12. Litouwen (Jurijus met 'Run with the Lions')
 13. Rusland (Sergey Lazarev met 'Scream')
 14. Albanië (Jonida Maliqi met 'Ktheju tokës')
 15. Noorwegen (KEiiNO met 'Spirit in the Sky')
 16. NEDERLAND (Duncan Laurence met 'Arcade')
 17. Noord-Macedonië (Tamara Todevska met 'Proud')
 18. Azerbeidzjan (Chingiz met 'Truth')

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2019: LIVESTREAM tweede halve finale, met Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rusland, eurovisie songfestival, nederland, finale, zweden, Songfestival, tel aviv, halve finale, bookmakers, podium, video, livestream, optreden, eurovisie, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.