Beelden van de val van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia

Beelden van de val van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia

Beelden van de val van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia Tom Dumoulin is aan het begin van de vijfde etappe van de Giro d'Italia afgestapt. Na zijn val aan het eind van de vierde etappe had de Nederlandse kanshebber op de eindwinst last van zijn knie. Hij verloor bovendien veel tijd voor het klassement. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Samenvatting Giro d'Italia etappe 4 Bekijk deze video » Tom Dumoulin start met pijn en moeite aan etappe 5 van de Giro d'Italia Bekijk deze video »
Wielrennen

Tom Dumoulin is aan het begin van de vijfde etappe van de Giro d'Italia afgestapt. Na zijn val aan het eind van de vierde etappe had de Nederlandse kanshebber op de eindwinst last van zijn knie. Hij verloor bovendien veel tijd voor het klassement. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden van de val van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, wielrennen, finish, giro d'italia, tom dumoulin, giro, kilometer, etappe, nasleep, sunweb, team, team sunweb, val

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.