Beau Five Days Inside: Beau wordt ziek op marineschip

Beau Five Days Inside: Beau wordt ziek op marineschip

Beau van Erven Dorens heeft voor Beau Five Days Inside vijf dagen doorgebracht op een marineschip. De presentator wilde ontdekken hoe het eraan toegaat op het schip en hoe de bemanning er leeft. Maar op een gegeven moment wordt de zeeziekte hem te veel, zo blijkt uit onderstaande video. Beau voelt zich ziek en heeft wat pillen nodig om er weer bovenop te komen.

<em>Beau Five Days Inside</em>: <em>Beau</em> wordt ziek op marineschip Beau van Erven Dorens heeft voor Beau Five Days Inside vijf dagen doorgebracht op een marineschip. De presentator wilde ontdekken hoe het eraan toegaat op het schip en hoe de bemanning er leeft. Maar op een gegeven moment wordt de zeeziekte hem te veel, zo blijkt uit onderstaande video. Beau voelt zich ziek en heeft wat pillen nodig om er weer bovenop te komen. Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Beau Five Days Inside Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens ziet hoe asielzoeker met borstkanker op straat wordt gezet Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks' Bekijk deze video »
TV :
Beau Five Days Inside: Beau wordt ziek op marineschip
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau Five Days Inside: Beau wordt ziek op marineschip of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV