Utopia: Hiske doet smerige ontdekking in haar huisje

Utopia: Hiske doet smerige ontdekking in haar huisje

Utopia: Hiske doet smerige ontdekking in haar huisje Hiske is bepaald niet blij als ze haar huisje binnenloopt. De Utopiaan ontdekt dat haar mooie kleine woning is veranderd in een smerige bende, en ze verdenkt de eenden hiervan. Bekijk de beelden van de smerige ontdekking in Utopia hierboven. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Billy Bakker: nieuwe liefde niet te vergelijken met Utopia-vlam Ruud Bekijk deze video » Brandon en Jessie krijgen enorme ruzie in Utopia Bekijk deze video » Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk Bekijk deze video »
TV :

Hiske is bepaald niet blij als ze haar huisje binnenloopt. De Utopiaan ontdekt dat haar mooie kleine woning is veranderd in een smerige bende, en ze verdenkt de eenden hiervan. Bekijk de beelden van de smerige ontdekking in Utopia hierboven.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Hiske doet smerige ontdekking in haar huisje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: bende, sbs, utopia, tv-programma, woning, sbs 6, terugkijken, utopia 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.