Misdaadverslaggever Thijs Zeeman onderzoekt dood Ivana door confrontatie aan te gaan

Misdaadverslaggever Thijs Zeeman onderzoekt dood Ivana door confrontatie aan te gaan

Misdaadverslaggever Thijs Zeeman onderzoekt dood Ivana door confrontatie aan te gaan Het Nederlandse fotomodel Ivana Smit overleed eind 2017 na een val van een balkon in Kuala Lumpur, Maleisië. Misdaadverslaggever Thijs Zeeman is afgereisd naar het Aziatische land om verdachten daar te confronteren met vragen over de nog altijd niet opgehelderde dood van Ivana. Volgens familie is Ed door mishandeling overleden, politie vindt van niet Bekijk deze video »
Misdaad :

Het Nederlandse fotomodel Ivana Smit overleed eind 2017 na een val van een balkon in Kuala Lumpur, Maleisië. Misdaadverslaggever Thijs Zeeman is afgereisd naar het Aziatische land om verdachten daar te confronteren met vragen over de nog altijd niet opgehelderde dood van Ivana.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Misdaadverslaggever Thijs Zeeman onderzoekt dood Ivana door confrontatie aan te gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: balkon, confrontatie, lumpur, kuala lumpur, kuala, verdachten, zeeman, dood, thijs zeeman, val

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.