Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever'

Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever'

Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever' Denemarken zorgt met Leonora voor een uniek geluid op het Songfestival. Een rustig, maar toch vrolijk popliedje dat langzaam maar zeker opbouwt. Voor het grootste deel Engelstalig, maar ze zingt ook nog een klein stukje Frans. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Zwitserland op Songfestival 2019: Luca Hänni met 'She Got Me' Bekijk deze video »
Songfestival :
Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever'

Denemarken zorgt met Leonora voor een uniek geluid op het Songfestival. Een rustig, maar toch vrolijk popliedje dat langzaam maar zeker opbouwt. Voor het grootste deel Engelstalig, maar ze zingt ook nog een klein stukje Frans.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV