Bridget Maasland blijft keihard in De Zwakste Schakel: 'Ik had je ouder ingeschat'

Bridget Maasland blijft keihard in De Zwakste Schakel: 'Ik had je ouder ingeschat'

Bridget Maasland blijft keihard in De Zwakste Schakel: 'Ik had je ouder ingeschat' Bridget Maasland heeft de rol van Chazia Mourali als keiharde presentatrice van De Zwakste Schakel met verve overgenomen. Bridget denkt dat kandidaat Anita al bijna met pensioen mag, maar in werkelijkheid is ze maar drie jaartjes ouder dan Bridget. En eerlijk is eerlijk, het verschil is ook wel te zien. De Zwakste Schakel is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv. Bridget Maasland doet Chazia Mourali vergeten in De Zwakste Schakel Bekijk deze video »
TV

Bridget Maasland heeft de rol van Chazia Mourali als keiharde presentatrice van De Zwakste Schakel met verve overgenomen. Bridget denkt dat kandidaat Anita al bijna met pensioen mag, maar in werkelijkheid is ze maar drie jaartjes ouder dan Bridget. En eerlijk is eerlijk, het verschil is ook wel te zien.

De Zwakste Schakel is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De Zwakste Schakel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland blijft keihard in De Zwakste Schakel: 'Ik had je ouder ingeschat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pensioen, presentatrice, kandidaat, tv-programma, rtl, bridget maasland, chazia mourali, leeftijd, rtl 4, terugkijken, DeZwaksteSchakel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.