Eerste aflevering De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende weken zijn nieuwe afleveringen van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd te zien, waarin Jetske van den Elsen teruggaat naar spraakmakende zaken van het afgelopen seizoen van 'De Rijdende Rechter'. Elke dinsdag rond 22:20 uur op NPO 1. Scheve gordijnenIn deze aflevering twee zaken waar de uitspraak van meester Reid wat stof heeft doen opwaaien. Partners Hermse en Jansen brengen hun kant-en-klare gordijnen naar kleermaker Erdogan Develioglu om ze op maat te laten maken. De goedkope stof is eigenlijk niet te vermaken maar Develioglu doet zijn best er wat van te maken. De mannen vinden de gordijnen schots en scheef. Jetske gaat kijken of de mannen zelf wel gordijnen kunnen naaien. Weggegooide spullenOok gaat Jetske op bezoek bij de jonge ouders Edward en Michella. Zij kopen een stacaravan op een vakantieparkje van Alex Weekhout. De koop is snel rond, en het stel begint alvast met de sloop. Alex Weekhout is stomverbaasd. Hij kan nog net een paar spullen redden uit de caravan en de rest is al weggegooid. Ook de dure medicijnen van zijn vrouw. Connie Witteman en ex Eugène vechten keiharde vastgoedstrijd uit in de rechtbank Bekijk deze video » Mr. Frank Visser rijdt visite: mr. Visser wordt misselijk van de enorme stank Bekijk deze video »
Uitzending :
De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd

De komende weken zijn nieuwe afleveringen van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd te zien, waarin Jetske van den Elsen teruggaat naar spraakmakende zaken van het afgelopen seizoen van 'De Rijdende Rechter'. Elke dinsdag rond 22:20 uur op NPO 1.

Scheve gordijnen
In deze aflevering twee zaken waar de uitspraak van meester Reid wat stof heeft doen opwaaien. Partners Hermse en Jansen brengen hun kant-en-klare gordijnen naar kleermaker Erdogan Develioglu om ze op maat te laten maken. De goedkope stof is eigenlijk niet te vermaken maar Develioglu doet zijn best er wat van te maken. De mannen vinden de gordijnen schots en scheef. Jetske gaat kijken of de mannen zelf wel gordijnen kunnen naaien.

Weggegooide spullen
Ook gaat Jetske op bezoek bij de jonge ouders Edward en Michella. Zij kopen een stacaravan op een vakantieparkje van Alex Weekhout. De koop is snel rond, en het stel begint alvast met de sloop. Alex Weekhout is stomverbaasd. Hij kan nog net een paar spullen redden uit de caravan en de rest is al weggegooid. Ook de dure medicijnen van zijn vrouw.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV