Matthijs van Nieuwkerk vertrekt als presentator van De Wereld Draait Door

Matthijs van Nieuwkerk vertrekt als presentator van De Wereld Draait Door

Comedy Central slaat toe met een nieuwe, gelikte sketch, waarin te zien is hoe presentator Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door verhuist naar 6 Inside. Dit als gevolg van het gedoe rond zijn salaris en de mogelijkheid om bij de commerciële omroep meer te verdienen.

Anonieme tafelgasten aan het woord
In de video is te zien hoe anonieme tafelgasten met geblurde hoofden vertellen hoe Van Nieuwkerk veranderde in een kribbige man. Het is overduidelijk dat dit parodieën zijn op Marc-Marie Huijbregts en Nico Dijkshoorn, die Van Nieuwkerk een 'geldwolf' noemen en zeggen dat al het Nederlandse belastinggeld naar hem gaat. Uiteindelijk zit Van Nieuwkerk aan de desk bij 6 Inside.

Bekijk de hele video hieronder.

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> vertrekt als presentator van <em>De Wereld Draait Door</em> Comedy Central slaat toe met een nieuwe, gelikte sketch, waarin te zien is hoe presentator Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door verhuist naar 6 Inside. Dit als gevolg van het gedoe rond zijn salaris en de mogelijkheid om bij de commerciële omroep meer te verdienen. Matthijs van Nieuwkerk wil nog meer geld: 'Te gek voor woorden' Bekijk deze video » Anonieme tafelgasten aan het woordIn de video is te zien hoe anonieme tafelgasten met geblurde hoofden vertellen hoe Van Nieuwkerk veranderde in een kribbige man. Het is overduidelijk dat dit parodieën zijn op Marc-Marie Huijbregts en Nico Dijkshoorn, die Van Nieuwkerk een 'geldwolf' noemen en zeggen dat al het Nederlandse belastinggeld naar hem gaat. Uiteindelijk zit Van Nieuwkerk aan de desk bij 6 Inside. Bekijk de hele video hieronder.
Humor :
Matthijs van Nieuwkerk vertrekt als presentator van De Wereld Draait Door
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk vertrekt als presentator van De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV