FHM: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland

FHM: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland

Jessie Jazz Vuijk is door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De lezers van het magazine konden hun stem uitbrengen op hun favoriet.

Video van fotoshoot Jessie
Jessie Jazz Vuijk is model en influencer, en is onder meer bekend van Expeditie Robinson. Vorig jaar ging Shelly Sterk er met deze titel vandoor, eerder werden onder meer Doutzen Kroes en Kim Feenstra door FHM uitgeroepen tot mooiste Nederlandse vrouw.

Bekijk hieronder de video van de fotoshoot met beelden van achter de schermen die FHM voor de winnares Jessie organiseerde.


FHM: <em>Jessie Jazz Vuijk</em> is mooiste vrouw van Nederland Jessie Jazz Vuijk is door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De lezers van het magazine konden hun stem uitbrengen op hun favoriet. Video van fotoshoot JessieJessie Jazz Vuijk is model en influencer, en is onder meer bekend van Expeditie Robinson. Vorig jaar ging Shelly Sterk er met deze titel vandoor, eerder werden onder meer Doutzen Kroes en Kim Feenstra door FHM uitgeroepen tot mooiste Nederlandse vrouw. Bekijk hieronder de video van de fotoshoot met beelden van achter de schermen die FHM voor de winnares Jessie organiseerde. Miss Nederland Jessie Jazz reinigt haar huis met salie in Eigen Huis & Tuin Bekijk deze video » Doutzen Kroes krijgt veel kritiek na pikante video Bekijk deze video »
Entertainment :
FHM: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FHM: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV