Blunder Dionne Stax: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt

Blunder Dionne Stax: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt

Dionne Stax beleefde een behoorlijk ongemakkelijk moment, toen ze woensdagavond Nederland Kiest: De Stemming live presenteerde. Ze had geen idee dat ze de voorlichter van de VVD voor zich had tijdens een interview, zo blijkt in onderstaande video.

“Kan gebeuren”
Stax vroeg het publiek naar hun stemgedrag, na het debat over de Europese Verkiezingen. Zo ook een dame die aan een tafel zat in de studio, zij vertelde dat ze op de VVD stemt. Dionne had alleen niet door dat het om de voorlichter van de VVD ging, dat werd door wat rumoer in de studio pas duidelijk. “Kan gebeuren”, was de reactie van de presentatoren.

Bekijk de blunder van Dionne
Bekijk in de video hieronder de blunder van Dionne Stax, deze kun je vinden aan het einde van de uitzending, rond de tijd 1:28:20.

Blunder <em>Dionne Stax</em>: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt Dionne Stax beleefde een behoorlijk ongemakkelijk moment, toen ze woensdagavond Nederland Kiest: De Stemming live presenteerde. Ze had geen idee dat ze de voorlichter van de VVD voor zich had tijdens een interview, zo blijkt in onderstaande video. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » “Kan gebeuren”Stax vroeg het publiek naar hun stemgedrag, na het debat over de Europese Verkiezingen. Zo ook een dame die aan een tafel zat in de studio, zij vertelde dat ze op de VVD stemt. Dionne had alleen niet door dat het om de voorlichter van de VVD ging, dat werd door wat rumoer in de studio pas duidelijk. “Kan gebeuren”, was de reactie van de presentatoren. Bekijk de blunder van DionneBekijk in de video hieronder de blunder van Dionne Stax, deze kun je vinden aan het einde van de uitzending, rond de tijd 1:28:20. Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde Bekijk deze video »
TV :
Blunder Dionne Stax: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Blunder Dionne Stax: vraagt voorlichter VVD waar ze op stemt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV