Mark Rutte roept Marieke Elsinga op het matje

Mark Rutte roept Marieke Elsinga op het matje

In het verleden zijn er geruchten rondgegaan dat Mark Rutte bovengemiddeld geïnteresseerd was in toenmalig Late Night-sidekick Marieke Elsinga. Nu is hij echter een beetje teleurgesteld in haar: ze heeft haar stempas weggegooid.

Misschien met Mattie?
Rutte doet de suggestie om dan maar samen met radiocollega Mattie Valk te gaan stemmen. Volgens Mattie moeten ze er dan wel eerst uitkomen op welke partij ze zullen stemmen. 'Bij twijfel kun je altijd op mijn partij stemmen!' aldus VVD-leider Rutte.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Mark Rutte roept Marieke Elsinga op het matje In het verleden zijn er geruchten rondgegaan dat Mark Rutte bovengemiddeld geïnteresseerd was in toenmalig Late Night-sidekick Marieke Elsinga. Nu is hij echter een beetje teleurgesteld in haar: ze heeft haar stempas weggegooid. Samenvatting debat tussen Thierry Baudet en premier Mark Rutte Bekijk deze video » Misschien met Mattie?Rutte doet de suggestie om dan maar samen met radiocollega Mattie Valk te gaan stemmen. Volgens Mattie moeten ze er dan wel eerst uitkomen op welke partij ze zullen stemmen. 'Bij twijfel kun je altijd op mijn partij stemmen!' aldus VVD-leider Rutte. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte roept Marieke Elsinga op het matje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: mark rutte, vvd, valk, teleurgesteld, fragment, weggegooid, stemmen, marieke elsinga, mattie valk, geruchten, late night, leider

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.