Eerste beelden concert Backstreet Boys in Ziggo Dome

Eerste beelden concert Backstreet Boys in Ziggo Dome

Eerste beelden concert Backstreet Boys in Ziggo Dome Gisterenavond herleefden oude tijden toen een van de bekendste boybands van weleer, de Backstreet Boys, het Ziggo Dome op haar grondvesten deed schudden. Na een afwezigheid van jaren konden de fans weer genieten van klassiekers als Everybody en As long as you love me. Veel vrouwelijke fans"Opvallend veel dames en een enkele verdwaalde man onder de bezoekers", aldus Shownieuws. De Boys hadden er zin in: "Weten jullie dat de Backstreet Boys meer van Amsterdam en Nederland houden dan van welke andere plek op de wereld dan ook?" Of we ze op hun woord moeten geloven is maar de vraag maar de fans slikten het uiteraard als zoete koek. Bekijk de beelden van het concert hierboven. Bekijk ook Backstreet Boys zijn terug en treden op in de Ziggo Dome Bekijk deze video »
Muziek :

Gisterenavond herleefden oude tijden toen een van de bekendste boybands van weleer, de Backstreet Boys, het Ziggo Dome op haar grondvesten deed schudden. Na een afwezigheid van jaren konden de fans weer genieten van klassiekers als Everybody en As long as you love me.

Veel vrouwelijke fans
"Opvallend veel dames en een enkele verdwaalde man onder de bezoekers", aldus Shownieuws. De Boys hadden er zin in: "Weten jullie dat de Backstreet Boys meer van Amsterdam en Nederland houden dan van welke andere plek op de wereld dan ook?" Of we ze op hun woord moeten geloven is maar de vraag maar de fans slikten het uiteraard als zoete koek. Bekijk de beelden van het concert hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden concert Backstreet Boys in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, nederland, concert, ziggo, ziggo dome, klassiekers, koek, dames, Shownieuws, fans, eerste beelden, plek

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.