Landelijke intocht Sinterklaas naar Apeldoorn, burgemeester verheugd

Landelijke intocht Sinterklaas naar Apeldoorn, burgemeester verheugd

Landelijke intocht Sinterklaas naar Apeldoorn, burgemeester verheugd Zojuist is bekend geworden dat de landelijke intocht van Sinterklaas dit jaar zal plaatsvinden in Apeldoorn. Op zaterdag 16 november verwelkomt de burgemeester de goedheiligman in haar stad. Ze is vereerd. Briefje op koelkastDe burgemeester van Apeldoorn, Petra van Wingerden-Boers, is uiteraard maar wat blij met de komst van Sinterklaas en zijn pieten naar haar stad. "Zet het maar vast in je agenda, plak een briefje op je koelkast: 16 november is de intocht in Apeldoorn." Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers Bekijk deze video » Thierry Baudet over verkiezingsuitslag: "Ik vind drie zetels prachtig" Bekijk deze video »
Nieuws :

Zojuist is bekend geworden dat de landelijke intocht van Sinterklaas dit jaar zal plaatsvinden in Apeldoorn. Op zaterdag 16 november verwelkomt de burgemeester de goedheiligman in haar stad. Ze is vereerd.

Briefje op koelkast
De burgemeester van Apeldoorn, Petra van Wingerden-Boers, is uiteraard maar wat blij met de komst van Sinterklaas en zijn pieten naar haar stad. "Zet het maar vast in je agenda, plak een briefje op je koelkast: 16 november is de intocht in Apeldoorn." Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Landelijke intocht Sinterklaas naar Apeldoorn, burgemeester verheugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: apeldoorn, burgemeester, briefje, agenda, sinterklaas, intocht, koelkast, pieten, thierry baudet, stad, goedheiligman


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV