Opvallend: Jesse Klaver neemt 2 weken oude zoon mee naar werk

Opvallend: Jesse Klaver neemt 2 weken oude zoon mee naar werk

Opvallend: Jesse Klaver neemt 2 weken oude zoon mee naar werk Opvallende beelden van Groenlinks-voorman Jesse Klaver bij RTL Boulevard. Te zien is hoe zijn pas twee weken oude zoon nu al met hem mee naar zijn werk gaat: "Hij is twee weken en twee dagen oud. Dan moet hij zo dicht mogelijk bij zijn vader en moeder zijn". Kinderen hebben geen ideeDat is dan ook precies was Klaver doet, zijn zoon dichtbij hem houden. Hij droeg hem op zijn borst tijdens de dag van de Europese Verkiezingen. Hij heeft net vaderschapsverlof gehad maar is de laatste dagen ook alweer druk bezig geweest met de campagne voor Groenlinks. Zijn drie kinderen zijn overigens niet echt bezig met wat hij doet: "Ze hebben geen idee. Ze moeten gewoon naar school. En veel belangrijker: hoe staat het met de playmobil?" Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Jesse Klaver voorspelt problemen Mark Rutte Bekijk deze video » Thierry Baudet over verkiezingsuitslag: "Ik vind drie zetels prachtig" Bekijk deze video »
Nieuws :

Opvallende beelden van Groenlinks-voorman Jesse Klaver bij RTL Boulevard. Te zien is hoe zijn pas twee weken oude zoon nu al met hem mee naar zijn werk gaat: "Hij is twee weken en twee dagen oud. Dan moet hij zo dicht mogelijk bij zijn vader en moeder zijn".

Kinderen hebben geen idee
Dat is dan ook precies was Klaver doet, zijn zoon dichtbij hem houden. Hij droeg hem op zijn borst tijdens de dag van de Europese Verkiezingen. Hij heeft net vaderschapsverlof gehad maar is de laatste dagen ook alweer druk bezig geweest met de campagne voor Groenlinks. Zijn drie kinderen zijn overigens niet echt bezig met wat hij doet: "Ze hebben geen idee. Ze moeten gewoon naar school. En veel belangrijker: hoe staat het met de playmobil?" Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opvallend: Jesse Klaver neemt 2 weken oude zoon mee naar werk of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: school, groenlinks, verkiezingen, campagne, jesse klaver, jesseklaver, europese verkiezingen, vaderschapsverlof, rtl boulevard, boulevard, borst, papa, rtl, kinderen, rtlboulevard, moeder, vader, kids, werk, zoon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.