Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival

Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival

Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival Duncan Laurence zit nog steeds lekker in zijn Songfestival-bubbel. Na de winst in Tel Aviv komt er van alles af op de Arcade-zanger. Druk schemaMomenteel reist Duncan heel Europa door voor interviews en een promotour. Zijn Nederlandse tour was zo snel uitverkocht, dat hij vandaag heeft aangekondigd een optreden in de Ziggo Dome te geven op 26 maart 2020. Deze zomer duikt Laurence ook nog de studio in om nieuw materiaal op te nemen, zo vertelt hij in bovenstaande video van RTL Boulevard. Bekijk hoogtepunten finale Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren Bekijk deze video »
Songfestival :
Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival

Duncan Laurence zit nog steeds lekker in zijn Songfestival-bubbel. Na de winst in Tel Aviv komt er van alles af op de Arcade-zanger.

Druk schema
Momenteel reist Duncan heel Europa door voor interviews en een promotour. Zijn Nederlandse tour was zo snel uitverkocht, dat hij vandaag heeft aangekondigd een optreden in de Ziggo Dome te geven op 26 maart 2020. Deze zomer duikt Laurence ook nog de studio in om nieuw materiaal op te nemen, zo vertelt hij in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV